Ovonedeljna ponuda robne kuće Tišma

0
22

Ove nedelje robna kuća Tišma iz svog širokog asortimana izdvaja led solarne panele, ugradni produžni kabl, akumulatorske bušilice i brusilice kao i punjač starter sa usb-om i kompresorom.

Doo “Tišma” koja se nalazi u Beogradskoj ulici bb u svom asortimanu poseduje elektromaterijal, vodovodni i kanalizacioni materijal, kompletnu opremu za grejanje, rasvetu, kupatilsku opremu i sanitarije, mašine, alate za hobiste i profesionalce, htz opremu, šrafovsku robu i drugo.

Ove nedelje Tišma iz svoje ponude izdvaja led solarne panele s napomenom da je solarna LED rasveta odlična alternativa standardnom električnom osvetljenju jer energiju crpi iz sunca i pretvara je u elektricno osvetljenje. U Tišmi ćete pronaći ugradni produžni kabl koji je idealan za kancelarije i poslovne prostore. Po odličnim cenama u ovoj robnoj kući kupićete i akumulatorske brusilice i bušilice, kao i punjač starter sa usb-om i kompresorom.

Doo Tišma se nalazi u Beogradskoj ulici bb. Radno vreme je radnim danima od 8 do 17h i subotom od 8 do 15h. U Tišmi svu kupljenu robu možete platiti gotovinom, ili odloženim plaćanjem na 5 mesečnih rata putem administrativne zabrane, kao i čekovima građana bez kamate. Za sve dodatne informacije možete pozvati brojeve telefona 023/525-233 i 023/522-443.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here