Borko Stefanović – Uvođenje sankcija Rusiji ili izolacija Srbije

0
61

Srbija ne sme dozvoliti da sklizne u izolaciju i da bude prokužena i izolovana zato što vlast ne želi da raspravlja o sankcijama Rusiji izjavio je predsednik Odbora Skupštine Srbije za spoljne poslove Borko Stefanović.

Sednica Odbora Skupštine Srbije za spoljne poslove na kojoj bi trebalo da se raspravlja o nacrtu rezolucije o usaglašavanju spoljne politike Srbije sa EU biće zatvorena za javnost izjavio je predsednik odbora Borko Stefanović i još kazao da je to zatvaranje sednice svojim potpisima traženo od poslanika SNS-a. Nije tako bilo i sednica odbora na kraju je odložena do daljeg.

– Možda je samo taj deo oko potpisa diksutabilan ali je zaista to po meni potpuno nebitno zato što su naprednjaci pribegli raspravi o proceduri i tehničkim pitanjima da bi prikrili osnovnu stvar a to je da su suštinski odbili u potpunosti da razgovaraju o tome u kom pravcu će se ova zemlja kretati, da li ćemo mi kao narod i kao državi imati sopstvenu budućnost, da li ćemo se okrenuti EU što je naš strateški cilj ili ćemo krenuti na drugu stranu – rekao je Stefanović.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here