Petar Đurić – Ministarka Vujović je pravi primer neobrazovane i nepismene osobe

0
109

Ministarka Irena Vujović je pravi primer neobrazovane i nepismene osobe na čelnoj poziciji, izjavio je građanski aktivista i predsednik pokreta „Ćale, ovo je za tebe“ Petar Đurić. Komentarišući njen govor u Pirotu, Đurić je rekao da ministarkino bahato obraćanje govori o tome da je pokušano prikrivanje katastrofe koja se dogodila.

Salve negativnih reakcija izazvalo je obraćanje Irene Vujović, ministarke zaštite životne sredine, koja se tek dva dana od izlivanja amonijaka pojavila u Pirotu. Sudeći po njenoj biografiji, do dolaska u Vladu nije imala dodir sa ekologijom, zahvaljujući svojim nastupima skretala je pažnju na sebe, a nevladine organizacije tražile su i njenu ostavku. Kako komentariše rad ministarke Vujović i da li je zabrinut za očuvanje životne sredine u Srbiji pitali smo Petra Đurića, građanskog aktivistu i predsednika pokreta „Ćale, ovo je za tebe“.

Dva dana nakon akcidenta sa izlivanjem amonijaka u okolini Pirota, u kome su preminule dve osobe, a više od 50 je hospitalizovano, ministarka zaštite životne sredine Irena Vujović konačno se pojavila na licu mesta i obratila medijima. Opšte je mišljenje – bolje da nije jer je pokazala potpuno odsustvo osećaja odgovornosti za ono što se desilo u njenoj sferi nadležnosti i jer je verbalna komunikacija ministarke bila ispod nivoa svakog ko pretenduje da se bavi politikom.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here