Rade Panić – SNS da podrži svoju ministarku zdravlja Danicu Grujičić

0
105

Predsednik Sindikata lekara i farmaceuta (SLS) Rade Panić zahvalio se ministarki zdravlja Danici Grujičić na tome što je prepoznala problem u Klinici za psihijatrijske bolesti „Dr Laza Lazarević“ i što je predložila smenu direktorke ove ustanove te naglasio da je glavna prepreka toj smeni Socijalistička partija Srbije.

Ministarka zdravlja Danica Grujičić predložila je smenu v.d. direktorke Klinike za psihijatrijske bolesti „Dr Laza Lazarević“ Ivane Stašević Karličić još u novembru prošle godine. U međuvremenu je protiv nje podneta i anonimna krivična prijava kojom se tereti da je oštetila republički budžet. Međutim, ona se i dalje nalazi na ovoj funkciji jer se čeka novo kadrovsko rešenje koje bi trebalo da predloži koalcioni partner, Socijalistička partija Srbije (SPS), rekao je na konfernciji za medije predsednik Sindikata lekara i farmaceuta (SLS) Rade Panić.

Ovom prilikom, zahvalio se aktuelnoj ministarki zdravlja na potezima koje je povukla i tome što je prepoznala problem, ističući da on ipak dolazi iz garniture druge stranke, odnosno koalicionih partnera SNS-a. “Ministarka traži smenu, kao prva sa spiska SNS. Nisam ni zamišljao da ću se zahvaliti SNS-u, a ovom prilikom ću ih zamoliti da podrže ministarku Danicu Grujičić, jer je jedini problem ovde SPS”, rekao je Panić.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here