Vučić primio u oproštajnu posetu ambasadora Palestine

0
92

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je u oproštajnu posetu palestinskog ambasadora Muhameda Nabhana i tom prilikom mu zahvalio na izvanrednom doprinosu koji je tokom dugogodišnjeg mandata dao bliskim odnosima naših zemalja i naroda. 

Predsednik Vučić je rekao da je ambasador Nabhan svojom ličnošću i vrednim radom ostavio dubok trag u srpskom društvu. „Kao dokazani prijatelj Srbije i dobar poznavalac prilika u našoj zemlji i regionu, verujem da ćete i ubuduće, koliko vam to mogućnosti budu dozvoljavale, promovisati našu saradnju“, istakao je predsednik Vučić poželevši mu dobro zdravlje i ličnu sreću.

Ambasador Nabhan je rekao da je tokom dugogodišnjeg rada u Srbiji bio svedok značajnog ekonomskog napretka poslednjih desetak godina, te dodao da je predsednik Vučić uzor kako treba braniti nacionalne interese. Predsednik Vučić je zahvalio Palestini na podršci suverenitetu i teritorijalnom integritetu Srbije. Dvojica sagovornika su se saglasila da postoji interes za dalje razvijanje saradnje u oblastima od obostranog značaja.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here