Životna borba Anite Pager – Apel za pomoć

0
142

Anita Pager je 2018. godine doživela nezgodu nakon koje je ostala nepokretna. Tom prilikom zadobila je brojne povrede a sada joj je neophodna naša pomoć kako bi prikupila novčana sredstva koja su joj potrebna za epiduralnu stimulaciju, fizioterapije posle intervencije, putne troškove kao i za medicinska pomagala.

Anita Pager je u junu  2018. godine pala sa drugog sprata  i ostala nepokretna. Prilikom pada zadobila je brojne povrede usled kojih je ostala u invalidskim kolicima. Aniti je trenutno potrebna finansijska pomoć kako bi otišla na operaciju koja bi joj promenila život. Anita veruje u bolje sutra i zahvaljuje se svima koji su joj do sada pomogli. Prema njenim rečima operacija na Tajlandu košta blizu 16 miliona dinara.

Kada nije na terapijama Anita se bavi ručnim radom, pravi nakit i tako razvija finu motoriku ruku. Kako bi pomogli u prikupljanju finansijskih sredstava za pomoć sugrađanki Aniti Pager, meštani Mužlje organizovaće 4. marta Festival palačinki humanitarnog karaktera. Do tada svi koji su u mogućnosti i žele da pomognu to mogu učiniti slanjem poruke 1425 na 3030 ili uplatom na žiro račun.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here