Sporazum o saradnji Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam i Kulinarske federacije Srbije

0
12

Pokrajnski sekretarijat za privredu i turizam potpisao je sporazum o saradnji sa Kulinarskom federacijom Srbije. Dve institucije prepoznale su zajednički interes za razvoj u oblasti gastronomije, sfere koja daje doprinos privrednom i kulturnom životu naše zemlje rečeno je prilikom potpisivanja sporazuma u Pokrajinskoj vladi.

Sporazum je potpisan kako bi se kreirala jedinstvena gastronomska ponuda Vojvodine. Saradnja Pokrajnskog sekretarijata za privredu i turizam i Kulinarske federacije Srbije doprineće i atraktivnijoj promociji gastronomske ponude Vojvodine u svetu, a to će ujedno uticati i na razvoj turizma u pokrajni istakao je sekretar Nenad Ivanišević.

Kulinarska federacija Srbije radi na očuvanju tradicionalne gastronomske ponude Srbije, ali i Vojvodine. Jela koje prirpemaju njeni članovi takmiče se na mnogim gastronomskim prvenstvima širom sveta.

Dve institucije prepoznale su zajednički interes za razvoj u oblasti gastronomije, sfere koja daje doprinos privrednom i kulturnom životu naše zemlje rečeno je prilikom potpisivanja sporazuma u Pokrajinskoj vladi.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here