Formiran Gradski odbor stranke Zajedno u Zrenjaninu

0
111

Stranka Zajedno formiala je Gradski odbor u Zrenjaninu kojim će rukovoditi Dragan Kleut. Formiranju odbora prisustvovali su kopredsednici stranke Nebojša Zelenović i Biljana Stojković. Sa članovima stranke govorili su o neophodnosti ulaska Srbije u Evropsku Uniju, ali bez promene postojećih granica.

U Zrenjaninu je osnovan Gradski odbor stranke Zajedno, a formiranju odbora prisustvovali su kopredsednici stranke Nebojša Zelenović i Biljana Stojković, koji su sa članovima razgovarali o aktuelnim problemima, o delovanju stranke u beogradskom i republičkom parlamentu, ali i o radu na lokalu te unutrašnjoj i spoljnoj politici, onome što je urađeno i onome što se planira. Zelenović je naglasio da je veoma važno da predstavnici stranke razgovaraju sa građanima i da im objasne za kakvu politiku se zalažu i kako jedna zeleno-leva politička opcija vidi budućnost Srbije. Zelenović je rekao da je došao bitan trenutak za Srbiju u kom i država i svi njeni građani treba da odluče kom svetu treba da pripadaju. Stojković je govorila o političkoj sceni u Srbiji te o položaju stranke Zajedno.

Koordinator gradskog odbora u Zrenjaninu buće Dragan Kleut, poljoprivrednik i predsednik Saveza udruženja poljoprivrednika Banata, koji se zalaže za promenu vlasti, društvo u kom institucije vladaju punim kapacitetom, za decentralizaciju države i vlasti, pravnu državu, slobodu govora, mišljenja, medija i političkog i nacionalnog opredeljenja. Kleut je govorio i o tome zašto je teško animirati građane da se bave politikom.

Zrenjanin je inače jedno od 45 mesta u kojima stranka Zajedno ima svoje odbore i svoje partnere

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here