DOO Tišma – Veliki izbor aparata za kuhinju

0
58

DOO Tišma ove nedelje iz svoje ponude izdvaja razne vrste aparata za vašu kuhinju pa ćete tako po veoma povoljnim cenama pronaći aspiratore, mikrotalasne pećnice, sokovnike, aparate za kafu i kokice, blendere i još dosta toga.

U najvećoj robnoj kući u gradu doo Tišmi, koja se nalazi u Beogradskoj ulici bb možete pronaći elektromaterijal, vodovodni i kanalizacioni materijal, kompletnu opremu za grejanje, rasvetu, kupatilsku opremu, belu tehniku i male kućne aparate, mašine, alate za hobiste i profesionalce, HTZ opremu i šrafovsku robu.

Ukoliko želite da obnovite elemente u svojoj kuhinji, Tišma je pravo mesto za vas. Ove nedelje posebno izdvajaju ugradne ploče kao i mikrotalasne pećnice koje su vrlo praktične za efikasno pripremanje i podgrevanje raznih jela, zatim u ponudi su i aspiratori i sokovnici raznih veličina. Ako želite na brz i jednostavan način da dobijete kvalitetnu kafu u ponudi ćete pronaći i aparate za kafu kao i mlinove.

Aparati za kokice su takođe veoma popularni i u Tišmi ćete ih pronaći po najpovoljnijim cenama. Uređaj će vam omogućiti da lako pripremite kokice za svega nekoliko minuta.

Za pripremu hrane tu su još i friteze, pekači pice, tosteri, blenderi, mikseri i još mnogo toga.

Robna kuća Tišma nalazi se u Beogradskoj ulici bb. Radno vreme je radnim danima od 8 do 17h i subotom od 8 do 15h. U Tišmi svu kupljenu robu možete platiti gotovinom, ili odloženim plaćanjem na 5 mesečnih rata putem administrativne zabrane, kao i čekovima građana bez kamate. Za sve dodatne informacije možete pozvati brojeve telefona 023/525-233 i 023/522-443.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here