Nova lokacija održavanja tribine NE KAPITULACIJI! NE ULTIMATUMU!

0
97

Tribina ,,NE ULTIMATUMU! NE KAPITULACIJI!’’ biće održana u nedelju, 26. februara, u svečanoj sali Glamur u ulici Pere Dobrinovića 31.

Tribina NE KAPITULACIJI! NE ULTIMATUMU! koju organizuju predstavnici četiri državotvorne parlamentarne političke stranke, Srpskog pokreta Dveri, Srpske stranke Zavetnici, Novog DSS-a i POKS-a trebalo je da se održi u Zrenjaninu, u hotelu Vojvodina, 26. februara. Iako je sala bila uredno zakupljena i javnost obaveštena usledio je poziv direktora hotela koji je organizatorima otkazao salu uz objašnjenje da će prethodne aktivnosti koje su dogovorene u istoj sali biti produžene. Usledio je pokušaj organizatora da dogovore novi termin što su čelnici hotela odbili. Kome smeta okupljanje patriotskog bloka i da li će zaista zabranama i ucenama biti sprečeno nacionalno okupljanje rekao je predsednik Gradskog odbora Dveri u Zrenjaninu Dragan Sakić.

Tribina će biti održana u nedelju, 26. februara, u svečanoj sali Glamur u ulici Pere Dobrinovića 31 a svi koji dođu moći će da čuju zbog čega se Srbija ni pod kojim okolnostima ne sme odreći svoje okupirane teritorije Kosova i Metohije, a protiv čega je, po istraživanjima, 80% građana Srbije. Zrenjanincima će se na tribini obratiti Miloš Jovanović ispred DSS-a, Milica Đurđević Stamenkovski, predsednica Srpske stranke Zavetnici, Boško Obradović, predsednik Srpskog pokreta Dveri, Vojislav Mihailović iz Pokreta obnove kraljevine Srbije i mnogi drugi.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here