Robna kuća  “Tišma” iz svoje ponude izdvaja program za boravak u dvorištu: stolice, stolove, ljuljaške, klackalice, trampoline…

U robnoj kući “Tišma doo” pronaći ćete sve za vaš dom: elektromaterijal, vodovodni i kanalizacioni materijal, kompletnu opremu za grejanje, rasvetu, kupatilsku opremu, kućnu tehniku, mašine, alate za hobiste i profesionalce, HTZ opremu, šrafovsku robu i još mnogo toga.

Bliži se lepo vreme, a robna kuća “Tišma” pripremila je raznovrsne artikle koji će vam ulepšati  boravak na otvorenom sa porodicom i prijateljima. U Tišmi ćete pronaći stolice i stolove za dvorište, ležaljke i ljuljaške koje će vam omogućiti preko potreban odmor, a ukoliko želite da napravite kutak za vašu decu, Tišma izdvaja program za mališane, ljuljaške, klackalice, tobogane i trampoline u raznim dimenzijama.

Robna kuća Tišma nalazi se u Beogradskoj ulici bb. Radno vreme je radnim danima od 8 do 17h i subotom od 8 do 15h. U Tišmi svu kupljenu robu možete platiti gotovinom, ili odloženim plaćanjem na 5 mesečnih rata putem administrativne zabrane, kao i čekovima građana bez kamate. Za sve dodatne informacije možete pozvati brojeve telefona 023/525-233 i 023/522-443.