Zamena guma u auto-centru Optima

0
56

Od 1. aprila zimske gume na putevima nisu obavezne, a Zrenjaninci zamenu pneumatika, kao i godinama unazad, najsigurnije i najpovoljnije, mogu obaviti u “Optimi” u Miletićevoj ulici broj 85 u Zrenjaninu.

 Auto-centar “Optima” je renomirana vulkanizerska radnja sa tradicijom dugom više od petnaest godina. Opremljen je mašinama i alatima najnovije generacije za sve vrste vulkanizerskih usluga pa Zrenjaninci zamenu pneumatika, kao i godinama unazad, najsigurnije i najpovoljnije, mogu obaviti upravo u “Optimi” gde, kako kažu, nema gužvi niti čekanja.

Optima nastoji kupcima da omogući kompletno održavanje putničkih i poluteretnih vozila na jednom mestu. U svakom trenutku ovde možete pronaći veliki asortiman auto-guma za traktore, poljoprivredne mašine, automobile, poluteretna vozila i kamione. U ponudi se nalaze i ulja i tečnosti, akumulatori, filteri i auto delovi kao i kompletna auto oprema. Sve potrebne informacije možete dobiti na brojeve telefona: 023 526 747 i 023 526 027. Radno vreme auto-centra Optima je radnim danima od 8 do 17 časova i subotom od 8 do 13 časova.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here