Rašković Ivić – SNS nije toliko divan čim Vučić najavljuje novi pokret

0
72

Potpredsednica Narodne stranke Sanda Rašković Ivić ocenila je da Srpska napredna stranka (SNS) “očigledno nije toliko divna i da se tamo nakupilo svakakvih ljudi”, čim predsednik te stranke i Srbije Aleksandar Vučić najavljuje osnivanje Narodnog pokreta za Srbiju.

„Vučić sa ovim pokušava da dobije glasove time što će pokazati ‘carevo novo odelo’ i da on bude taj koji je istovremeno i car i onaj ko tka to novo ruho koje je zapravo staro“, rekla je Rašković Ivić za list Nova.

Komentarišući Vučićevu najavu da će raspisati referendum o proveri njegovog legitimiteta, ukoliko takav zahtev potpiše 85 opozicionih poslanika u Skupštini Srbije, Rašković Ivić ocenjuje da je to „posledica smanjenja njegovog manevarskog prostora“, ali i navodi da nije sigurna da li je to autentična reakcija ili je dobio instrukcije od svojih „mešetara“. „Po nervozi koju ispoljava, mislim da je to autentično i da ovo može biti njegov poslednji ples. Sa ovim pokretom, on zapravo postaje opozicija samom sebi„, navela je potpredsednica Narodne stranke.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here