JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin – Očitavanje vodomera u naseljenim mestima

0
64

U maju mesecu prvo redovno očitavanje vodomera korisnika u individualnim objektima stanovanja sprovešće se u 11 naseljenih mesta, a do sada je isto završeno u Zrenjaninu i 5 naseljenih mesta. Ekipe JKP „Vodovod i kanalizacija“ su na terenu svakog radnog dana od 8 do 14 časova.

U ponedeljak 8. maja započeto je očitavanje vodomera u 10 naseljenih mesta: Lukićevo, Lazarevo, Taraš, Elemir, Perlez, Tomaševac, Orlovat, Farkaždin, Belo Blato, Aradac i nastavljeno je u Melencima. Očitavanje vodomera će se sprovoditi do 25. maja, a u naseljenim mestima gde ono ne bude završeno biće nastavljeno u junu mesecu nakon podele majskih računa za usluge preduzeća. Korisnici su u obavezi da omoguće pristup vodomeru i očitavanje istog.

Korisnici, koji to žele, mogu svakog meseca prijaviti stanje svojih vodomera u periodu od 20. do 25, na jedan od tri načina: telefonom: svakog radnog dana od 7,30 do 13,30 časova na jedan od sledećih brojeva: 535-773 ili 530-344; SMS porukom: na broj 064/811 60 99 (0-24č) i slanjem mejla: na mejl adresu sluzba.ocitavanja@vikzr.rs (0-24č). Prilikom poziva, u sms poruci i mejlu potrebno je da korisnik navede ime i prezime, adresu i mesto stanovanja i stanje vodomera.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here