Cvetna pijaca u Zrenjaninu – Cveće i zelenilo u centru grada

0
86

Na prodajnoj izložbi cveća – Cvetnoj pijaci – u centru Zrenjanina posetiocima je na raspolaganju najraznovrsnija ponuda sezonskog i dugogodišnjeg cveća i sadnica, rezanog cveća i zelenila te oprema za sadnju i ukrasi za baštu.

Cvetna pijaca je, kao i uvek, obradovala ljubitelje cveća i zelenila, pa su Zrenjaninci pohrlili u centar grada kako bi kupili cveće kojim će ulepšati svoje dvorište ili terasu. Bogatim asortimanom predstavila se i Daliborka iz Srpskog Miletića, koja je uz osmeh svim svojim kupcima delila savete za uspešan uzgoj izabranog cveća. Svoje cveće posetiocima je predstavio i rasadnik Daruši, u kom uvek možete kupiti sveže sezonsko cveće i dobiti korisne savete kako bi to cveće bilo što bujnije, rascvetanije i lepše.

Na Cvetnoj pijaci prisutan je i Pavle Filep iz Vrbasa, poznatiji kao Paja Kaktus. Na njegovoj tezgi je, kao i uvek, najveća gužva. Nižu se pohvale i uzvici oduševljenja, a Paja, uživajući u tome što radi, svojim kupcima otkriva tajne uspešnog gajenja sukulenata i kaktusa. U proizvodnji sukulenata i kaktusa Paji se pridružila i ćerka Kristina, kojoj on svakodnevno prenosi ljubav prema ovim biljkama, ali i znanje i iskustva vezana za njihov uzgoj.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here