Neprikladno ponašanje Dragana J. Vučićevića prema ekipi KTV televizije – Za dlaku izbegnut incident

0
100

Predsednik pokreta “Ljubav, vera, nada” Nemanja Šarović uzimao je izjave od pristalica Srpske napredne stranke koje su došle na miting ,,Srbija nade’’, 26. maja u Beogradu. Među njima bio je i glavni i odgovorni urednik Informera Dragan J. Vučićević koji nije bio raspoložen da da izjavu za našu televiziju, čak je, moglo bi se reći, bio i neprijateljski nastrojen i vrlo neprijatan te je tako za dlaku izbegnut incident.

Na Vučićevom kontramitingu Nemanja Šarović, predsednik Pokreta ljubav, vera, nada, intervjuisao je građane koji su se okupili tog dana kako bi pružili podršku predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću. Prenos je emitovan uživo na Youtube kanalu naše televizije, te je tako sve bilo transparentno i verno prikazano gledaocima. Najviše pažnje privukao je sukob Nemanje Šarovića i glavnog i odgovornog urednika Informera Dragana J. Vučićevića koji je bio izrazito neprijatan prema našoj ekipi iako je Šarović želeo samo da mu postavi nekoliko pitanja, na koja bi Vučićević, kao novinar, morao da odgovori.

I to nije sve, da je pojava Nemanje Šarovića na kontramitingu dobro uzdrmala Dragana J. Vučićevića govori i činjenica da je incident pomenut i u jutarnjem programu televizije Pink gde je Vučićević rekao da je Šarović nosio mikrofon ,,neke televizije’’ pitajući ljude koliko su sendviča dobili. Vučićević je okarakterisao Šarovića kao provokatora kojem je jedini cilj bio da napravi incident i odglumi žrtvu.

Rasprava je nastavljena i na Tviteru gde je Dragan J. Vučićević uputio Nemanji Šaroviću brojne uvrede, negirajući da je imao obezbeđenje na kontramitingu, a time je zapravo samo potvrdio svoju nervozu i strah koji su očigledni. Zanimljivo je i to da Vučićević nije dobio podršku naprednjaka i predsednika Srbije za kojeg se toliko žustro bori i zbog kojeg vređa sve one koji nisu po volji vladajućeg režima. Za razliku od njega, Šarović je je izrazio želju da se nađu u televizijskom duelu, kako bi jedan na jedan izneli svoje stavove.

Da je ovaj sukob zaintrigirao javnost govori i činjenica da su pojedini mediji u Srbiji preneli vest o nedoličnom ponašanju Dragana J. Vučićevića prema ekipi KTV televizije. Da li je nervoza koju je iskazao Vučićević proistekla iz straha od, pre svega pojave Nemanje Šarovića na kontramitingu, pa onda i pitanja koja su jasna i nedvosmislena ili je pak reč o nezadovoljstvu zbog propalog kontramitinga prosudite sami. Postavlja se i pitanje zbog čega je Dragan J. Vučićević na skup ,,Srbija nade’’ došao u pratnji obezbeđenja i o kakvom se tu zapravo strahu radi kada je poznato da je Vučićević pristalica Vučićevog režima i da ga žustro brani od svih napada. Naša želja je bila da istinski i objektivno izveštavamo, a nismo sigurni da bi se Dragan J. Vučićević jednako dobro snašao na opozicionim protestima ,,Srbija protiv nasilja’’.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here