Polaganje završnog ispita za osmake proteklo u najboljem redu

0
12

Đorđe Milićević, koji je po ovlašćenju predsednice Vlade Republike Srbije preuzeo ovlašćenja ministra prosvete do izbora novog ministra, čestitao je danas učenicima osmog razreda na uspešno obavljenom završnom ispitu i završetku osnovne škole, kao i svima koji su svojim odgovornim radom omogućili da polaganje protekne u najboljem redu.

Milićević je na konferenciji za novinare, povodom okončanja i realizacije završnog ispita, istakao da je zahvaljujući viziji, inventivnosti i kontinuiranom ulaganju Vlade u razvoj IKT sistema, digitalizacijom kompletnog procesa i dodatnim ulaganjima u opremu, omogućen sigurniji i transparentniji proces polaganja završnog ispita.

Pomoćnik ministra za predškolsko i osnovno obrazovanje i vaspitanje i predsednik Republičke upisne komisije Milan Pašić detaljno je predstavio sve faze završnog ispita, kao i rezultate.

Na konferenciji su govorili i direktor Zavoda za vrednovanje kvaliteta obrazovanja i vaspitanja Branislav Ranđelović, pomoćnik direktora Kancelarije za informacione tehnologije i elektronsku upravu Biljana Marić, kao i dekan Fakulteta organizacionih nauka Milan Martić.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here