Gomex je kao i prethodnih godina organizovao besplatan autobuski prevoz za naše sugrađane tokom vikedna i trajanja Dana piva kao i akciju ,,Kad pijem ne vozim ,,u saradnji sa Agencijom za bezbednost saobraćaja i Apatinskom pivarom.

Sačekam autobus,pozovem prijatelja,prošetam, pozovem taxi, bili su slogani ovogodišnje akcije,, Kad pijem ne vozim,, i  besplatnog autobuskog prevoza za naše sugrađane, koju je organizovala kompanija Gomex . U subotu 12.avgusta je u okviru manifestacije ,,Dani piva,, Gomex u  saradnji sa Agencijom za bezbednost saobraćaja i apatinskom pivarom organizovao i promotivne aktivnosti koje su naši sugrađani imali prilike da isprobaju.

Sugrađanima koji su učestvovali u aktivacijama delili su se alko testeri za jednokratnu upotrebu ,svetloobojeni prsluci, šolje ,privesci. Sliobodanka Cucić menadžerka korporativnih poslova Apatinske pivare kazala je da je ovo bila sedamnaesta akcija i kampanja ,,Kad pijem ne vozim,,

Kampanja,, Kad pijem ne vozim,, podrazumeva i donaciju alkometara upravi Saobraćajne policije .Na autobuskoj stanici  na magistrali sugrađanima koji su koristili Gomexov besplatan autobus deljeni su promo materijali i pokloni .

Oni koji su se zatekli ispred Gomexove radnje na Žitnom trgu a bili su voljni da se slikaju takođe su dobili poklone i pohvalili ovu akciju i besplatan Gomexov autobuski prevoz

Ovom akcijom kompanija Gomex , Agencija za bezbednost saobraćaja kao i Apatinska pivara želeli su da ukažu na odgovornost svakog pojedinca i učesnika u saobraćaju i koliko je važno ne sedati za volan u alkoholisanom stanju.