Gradonačelnici i predsednici opština širom Srbije podnose ostavke – Stigla naredba iz SNS-a

0
417

Predsednik Opštine Kraljevo Predrag Terzić podneo je ostavku na tu funkciju. Isto su učinilii predsednici opština Kučevo i Smederevo, svi članovi Srpske napredne stranke.

Kako saznaje N1, Terzić je odluku o podnošenju ostavke doneo jutros. Ostavku je podneo i predsednik Opštine Smederevo Jovan Beč, koji je svoju ostavku predao na pisarnici, objavio je portal Nova.rs. Bez prvog čoveka opštine ostalo je i Kučevo, čiji predsednik Ivan Rajičić je javnost o tome obavestio saopštenjem. On je kazao da mu je bila čast da obavlja funkciju predsednika opštine Kučevo u protekle tri godine i zahvalio se svima što su njemu i njegovom timu omogućili da u ovim teškim vremenima preuzmu odgovornost za upravljanjem zajednicom.

N1 nezvanično saznaje da je ostavku podnela i predsednica Opštine Trstenik Milena Turk, a prema našim saznanjima isto će do petka ujutro uraditi i svi predsednici opština na jugu Srbije. Dugogodišnji gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović takođe je danas ostavku na tu funkciju, nezvanično saznaje agenciju Beta.
Kako Politika nezvanično saznaje, inicijativa je stigla iz vrha Srpske napredne stranke (SNS) a povod su navodno predstojeći izbori zbog čega će najverovatnije po istom scenariju ostavke podneti svi gradonačelnici i predsednici opština u Srbiji iz redova vladajuće koalicije.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here