Zrenjaninska opozicija dogovorila zajedničku kontrolu predstojećih izbora

0
25

U Zrenjaninu su opozicione stranke dogovorile da zajednički kontrolišu predstojeće izbore na republičkom, pokrajinskom i lokalnom nivou, piše Danas i navodi da su ovo dogovorile opozicione stranke i organizacije Dveri, Dosta je bilo, Zavetnici, Zeleno-levi front, LSV-Vojvođani, Novi DSS, POKS, SDS, Stranka slobode i pravde i blok ”Da vratimo život u Zrenjanin”, kao i Građanski preokret, Kreni-promeni i PUF.

„Bez obzira na ideološke razlike i različite političke orijentacije, prisutni su se složili da formiraju zajedničku radnu grupu, sastavljenu od po jednog predstavnika svake organizacije. Svesni situacije da je osnovni preduslov za rešavanje problema građana Zrenjanina smena postojeće bahate, nestručne i korumpirane vlasti na čelu sa Aleksandrom Vučićem, učesnici sastanka su zaključili da će se to desiti samo ako postoji međusobno poverenje i tehnička koordinacija svih opozicionih snaga“, naveli su predstavnici ovih organizacija.

Kako bi se sačuvao svaki glas građana na svih 70 biračkih mesta u Zrenjaninu i naseljenim mestima, kontrola podrazumeva koordinaciju i zajedničke aktivnosti vezane za sprečavanje kršenja zakona u svakoj fazi izbornog procesa.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here