Predsednik Nove Demokratske stranke Srbije Miloš Jovanović izjavio je danas da je Srpska koalicija NADA predala listu za parlamentarne izbore 17. decembra svesna da stvari u Srbiji moraju da se menjaju. On je rekao da je listu podržalo više od 11.000 ljudi.

Posle predaje liste koalicije NADA Miloš Jovanović je istakao da su potrebne korenite promene, jer je korupcija uzela maha, a politika doživela krah i da je neophodna promena političkog sistema, kao i decentralizacija.

Vojislav Mihailović je rekao da je glavni cilj da se na ovim izborima dođe do promena i da je zato slogan „Promena sad“. On je dodao da su se pri sakupljanju potpisa susretali sa opstrukcijama i da su morali da podnose i krivične prijave da bi došli do notara.

Lista nosi naziv „Dr Miloš Jovanović – Nada za Srbiju – Srpska koalicija NADA – Nacionalno demokratska alternativa – Nova Demokratska stranka Srbije (Novi DSS) – Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) – Vojislav Mihailović“. Aktivisti koalicije su do sedišta RIK došli noseći koalicionu zastavu NADA i državnu zastavu Srbije i kutije sa potpisima podrške listi na kojima piše „Promene sad“.