Završna konvencija Gradskog odbora SPS-a u Zrenjaninu

0
84

U sali hotela Vojvodina održana je završena konvencija Gradskog odbora Socijalističke partije Srbije u Zrenjaninu čime je data podrška republici i pokrajini.

U prisustvu visokih funkcionera Socijalističke partije Srbije, predstavnika gradskog odbora u Zrenjaninu kao i mnogobrojnih članova održana je završna konvencija sa koje je upućena podrška republici i pokrajini na predstojećim izborima 17. decembra.

Snežana Paunović, potpredsednica Skupštine Srbije, istakla je da je Zrenjanin jaka baza Socijalističke partije Srbije i da nije teško govoriti pred Zrenjanincima.

Kako protiču kampanja i razgovori sa mnogobrojnim građanima rekli su potpredsednik Pokrajinskog odbora SPS-a Branko Ćurčić i Željka Milošević.

Rezultat Socijalističke partije Srbije pohvalila je i narodna poslanica Dubravka Kralj koja je dodala i da u Gradskom odboru postoji optimizam ali i da su tokom kampanje izbegavali nekorektnost.

Sa skupa je još jednom poručeno da građani izađu na glasanje, zaokruže broj 2 i na taj način podrže Ivicu Dačića za premijera vlade koja će braniti mir i suverenitet Srbije i koja će obezbeđivati sigurnost i napredak svih građana.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here