DOO Tišma – BEHA norveški radijatori i kaloriferi

0
23

Doo “Tišma” nudi širok izbor kompletne opreme za grejanje, a iz ponude izdvaja BEHA norveške radijatore, koji pružaju dobro grejanje i odličnu uštedu energije.

Doo “Tišma” u svom asortimanu ima elektromaterijal, vodovodni i kanaliacioni materijal, kompletnu opremu za grejanje, rasvetu, kupatilsku opremu i sanitarije, mašine, alate za hobiste i profesionalce, htz opremu, šrafovsku robu i drugo.

Iz bogatog asortimana opreme za grejanje doo “Tišma” ovog puta izdvaja norveške BEHA radijatore. U pitanju su originalni radijatori, proizvedeni u Norveškoj, čiji je ekskluzivni distributer Bravus, lider na svom tržištu, koji za njihovu ispravnost daje 5 godina garancije. Prednosti BEHA radijatora su ogromna ušteda električne energije, mogućnost montiranja na zid ili na postolje, kao i to što ne prave buku i mogu da se koriste i za grejanje u kupatilima ili drugim vlažnim prostorijama s obzirom da su obezbeđeni zaštitom od prskanja vodom. BEHA radijatori poseduju i centralni bežični sistm regulacije koji omogućava centralno upravljanje svim BEHA radijatorima sa jednog mesta. Sastoji se od centralne upravljačke jedinice i radio modula, koji se ugrađuju na radijatore, a upravljanje je jednostavno – preko interneta i aplikacije za mobilni telefon.

Grejalice- kaloriferi su takođe pogodne za manje prostorije, izuzetno tiho rade, imaju nekoliko brzina i kućište od kvalitetne plastike.

Robna kuća Tišma nalazi se u Beogradskoj ulici bb. Radno vreme je radnim danima od 8 do 17h i subotom od 8 do 15h. U Tišmi svu kupljenu robu možete platiti gotovinom, ili odloženim plaćanjem na 5 mesečnih rata putem administrativne zabrane, kao i čekovima građana bez kamate. Za sve dodatne informacije možete pozvati brojeve telefona 023/525-233 i 023/522-443.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here