ZREPOK obeležio 14 godina rada

0
76

Svečanim koktelom u hotelu Vojvodina Zrenjaninski poslovni krug obeležio je 14 godina od otvaranja kancelarije Udruženja i zvaničnog početka rada. Sumirani su rezultati rada ZREPOK-a u protekloj godini i predstavljen plan aktivnosti za 2024. godinu.

Za 14 godina rada ZREPOK je ostvario značajne rezultate, sproveo brojne društveno odgovorne akcije, ali i radio na osnaživanju svojih članova. ZREPOK iza sebe ostavlja uspešnu, ali i turbulentu godinu kada je privreda u pitanju. U ovoj godini nadaju se još uspešnijem poslovanju.

Nakon nastupa učenika Muzičke škole „Josif Marinković“ prisutnima je predstavljen novi član Zrenjaninskog poslovnog kruga – Nikolin Surdućan, osnivač firme „General solutions“, vodeće kompanije u oblasti proizvodnje i distribucije metalne galanterije.

Dobitnik ZREPOK-ove Povelje prijateljstva ove godine je advokat Đorđe Matić, jedan od najcenjenijih advokata za privredne sporove. Prisutnima se, kao uvaženi gosti, obratio glumac Tihomir Stanić.

Profesor Aleksandar Kavčić, takođe uvaženi gost održanog koktela, predstavio je prisutnima novu akciju Fondacije koja se odnosi na promociju nastavničke i učiteljske profesije.

Predsednik Zrenjaninskog poslovnog kruga Borislav Umićević na kraju je rekao da je na nivou ZREPOK-a pokrenuta inicijativa na temu obrazovanja te da udruženje ovom inicijativom ističe problem koji postoji u našem društvu i smatra da je izuzetno važno da se pitanju obrazovanja posveti adekvatna i posebna pažnja. „ZREPOK se zalaže za suštinsko obezbeđivanje besplatnog obrazovanja za sve jer je obrazovanje temelj razvoja društva“, zaključio je Umićević.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here