Nova nedeljna akcija Ogreva

0
17

Nova nedeljna akcija u Ogrevu počinje sutra i trajaće do 16. februara, a na popustu će biti pločice, baterija za umivaonik, monoblok, pur pena, laminat, poludisperzija i drugo.

Stovarišta Ogrev u svojoj ponudi imaju keramičke pločice, opremu za kupatila, stolariju, boje i lakove, razne vrste alata, sve za vodovod i kanalizaciju, elektromaterijal, šrafovsku robu, opekarske proizvode, rezanu građu, sve za hidro i termo izolaciju, ogrevni materijal, a u ponudi ćete naći i parkete i laminate. Ogrev je za sve svoje kupce pripremio novu nedeljnu akciju.

Pored gotovine robu kupljenu u Ogrevu možete platiti i administrativnom zabranom, platnim karticama kao i čekovima građana. Stovarište Ogrev iz Železničke ulice preseljeno je na adresu Lazarevački drum broj 13 u Zrenjaninu  a pored toga, stovarište Ogrev možete posetiti i u Melencima na adresi Vujice Vujanova bb. Radno vreme stovarišta u gradu je radnim danima od 8 do 17h i subotom od 8 do 14h, a u Melencima od 7:30 do 16h radnim danima i subotom od 8 do 13h.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here