Tišma – Sve za uređenje vašeg dvorišta

0
29

Doo Tišma iz svog bogatog asortimana ove nedelje izdvaja pribor za uređenje vrtova, bašta i dvorišta. Tišma se nalazi u Beogradskoj ulici bb i otvorena je radnim danima od 8 do 17 časova i subotom od 8h do 15h.

Bogat asortiman najveće robne kuće u gradu DOO Tišma svakodnevno je dostupan svim kupcima. Ovde možete pronaći širok izbor elektromaterijala i opreme, vodovodnog i kanalizacionog materijala, kompletne opreme za grejanje, rasvete, kupatilske opreme, kućne tehnike, mašina, alata za hobiste i profesionalce, HTZ opreme i šrafovske robe. Ukoliko želite vreme u dvorištu da provedete radno, “Tišma” iz svog programa izdvaja velik izbor alata za uređenje vrtova i bašta. Na raspolaganju su vam električna freza namenjena za prekopavanje travnjaka i travnatih površina u baštama. Zatim tu su i grabulje, plastični i metalni sakupljači lišća, ašovi i lopate, trimeri kao i sva potrebna prateća oprema.

U Tišmi ćete pronaći i motorni bušač rupa koji su nezamenljivi alati kada je reč o različitim vrstama zemljanih radova. Pored toga, Tišma ove nedelje nudi i prskalice za voće.

U Tišmi sve što vam je potrebno da vaša bašta i dvorište budu uređeni možete kupiti radnim danima od 8 do 17h i subotom od 8 do 15h na dobro poznatoj adresi, Beogradska bb. U Tišmi svu kupljenu robu možete platiti gotovinom, ili odloženim plaćanjem na 5 mesečnih rata putem administrativne zabrane, kao i čekovima građana bez kamate. Za sve dodatne informacije možete pozvati brojeve telefona 023/525-233 i 023/522-443.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here