U doo Tišmi ove nedelje preporučuju lustere i visilice, stone svetiljke, lava lampe,sve vrste led i filament sijalica kao i veliki izbor fenjera i spoljne rasvete. Doo Tišma nalazi se u Beogradskoj ulici bb.

Doo “Tišma” u svom asortimanu ima elektromaterijal, vodovodni i kanalizacioni materijal, kompletnu opremu za grejanje, rasvetu, kupatilsku opremu i sanitarije, mašine, alate za hobiste i profesionalce, htz opremu, šrafovsku robu i drugo.

Tišma nudi veliki izbor lustera najrazličitijih oblika i dezena, klasične, moderne i dečije lustere, kao i  visilice, plafonjere  obične  i led, različitih dimenzija i modernog dizajna. U Tišmi ćete pronaći   i širok izbor lampi, od stonih, podnih, zidnih ,lava lampi, kristalnih  lampi kao i  dečije i  lampe za knjige. Tišma raspolaže i širokim asortimanom fenjera i ostale  spoljne rasvete  koju u ovoj robnoj kući možete kupiti po najpovoljnijim cenama u gradu. Na raspolaganju su vam i  led sijalice različite snage kao i filament sijalice .

Doo Tišma se nalazi u Beogradskoj ulici bb. Radno vreme je radnim danima od 8 do 17h i subotom od 8 do 15h. U Tišmi svu kupljenu robu možete platiti gotovinom, ili odloženim plaćanjem na 5 mesečnih rata putem administrativne zabrane, kao i čekovima građana bez kamate. Za sve dodatne informacije možete pozvati brojeve telefona 023/525-233 i 023/522-443.