Potpisivanje koalicionog sporazuma ,,Srbija protiv nasilja’’ u Zrenjaninu

0
79

U Zoni društvenog dijaloga u Zrenjaninu zvanično je potpisan koalicioni sporazum stranaka koje su, kako navode, svesne težine vremena u kojem živimo, odlučile da naredne lokalne izbore u Zrenjaninu izađu zajedno, udruživši svoje snage, znanje i volju u Zrenjanin protiv nasilja.

Pet stranaka, članica Srbija protiv nasilja, okupilo se u Zrenjaninu kako bi potpisali koalicioni sporazum i time još jednom ozvaničili svoju saradnju pred predstojeće lokalne izbore. Nešto više o tome rekla je Alisa Kockar, predsednica Gradskog odbora Demokratske stranke u Zrenjaninu.

Ispred Narodnog pokreta Srbije obratila se Nataša Velemir koja je rekla je da je cilj potpisivanja sporazuma da se vrati život u Zrenjanin.

Saša Vojnović iz Zeleno-levog fronta objasnio je zbog čega je skup u Zoni društvenog dijaloga važan.

Igor Kovačić, predsednik Gradskog odbora Srbija centar, istakao je da saradnja sa ostalim strankama traje duži vremenski period a odgovorio je i na pitanje u vezi sa aktivnostima u narednom periodu.

Bojan Pavić ispred stranke Zajedno rekao je da stranke dobro funkcionišu već nekih godinu dana, tako da je i potpisivanje sporazuma prirodan sled događaja.

Pomenute stranke zalažu za bolji život Zrenjaninaca. Kako su istakli, među njima vlada dobra saradnja kao i motivacija da se promeni politička klima u Zrenjaninu.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here