Aleksandar Jovanov ponovo trči za Nikolu Mrdakovića – Ovog puta od Kragujevca do Ostroga

0
39

Naš mladi sugrađanin Aleksandar Jovanov još jednom će trčati humanitarnu trku kako bi prikupio novac za lečenje Nikole Mrdakovića koji boluje od tuberozne skleroze. Ovoga puta relacija je Kragujevac – manastir Ostrog. Kao i prošlog puta prodavaće kilometre, a Nikoli i dalje možete pomoći i slanjem SMS poruke 1626 na 3030.

Aleksandar Jovanov je početkom marta istrčao humanitarnu trku dugu 220km od Taraša do Kragujevca gde živi osmogodišnji Nikola Mrdaković, a sve u cilju prikupljanja sredstava za Nikolino lečenje. Put mu je otežala povreda na samom početku trke, ali su emocije prilikom sastanka sa Nikolom i njegovom porodicom u Kragujevcu potisnule tu povredu u drugi plan i samoj trci dale najlepši mogući pečat. Aleksandar 3. maja kreće na novi put, ovog puta dug oko 400 km, od Kragujevca do Ostroga.

Aleksandar nam je otkrio i šta mu je davalo vetar u leđa tokom prethodne trke, ali i kako su reagovali stanovnici mesta kroz koje je prolazio.

I ovog puta Aleksandar će prodavati kilometre posredstvom žiro računa otvorenog za Nikolu Mrdakovića u Fondaciji “Budi human”, a cena jednog kilometra biće 500 dinara. Svi koji žele da pomognu Nikoli mogu to učiniti i slanjem sms poruke sa brojem 1626 na broj 3030.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here