“Srpska napredna stranka u Zrenjaninu najuspešnija je u pokazivanju svoje nesposobnosti. Vlast Sima Salapure nije u stanju da dovrši niti jedan jedini započeti projekat. U rešavanju problema neispravne pijaće vode dobili su čistu jedinicu, a ista je situacija i kada su u pitanju obilaznica, kvalitet saobraćajnica, čistoća vazduha i ulica, ulična rasveta”, navodi se u saopštenju koalicije Zrenjanin protiv nasilja.

U saopštenju dalje piše: “SNS je zaslužio čistu jedinicu i u poslu pokušaja rasterećenja saobraćaja u centru grada. U Pupinovoj ulici i centru grada, 20. februara 2023. godine počela je izgradnja parkinga. Na građevinskoj tabli zarasloj u korov, piše da je rok završetka investicije 90 dana. Prošlo je već 366 dana, parkingu još uvek nema ni traga.

Sima Salapura i njegov tim nemaju znanja i sposobnosti da naprave jedan običan parking. Jedino što umeju je da povećavaju cene parkiranja i to na parking mestima, koja su česta neobeležena i neuslovna. Tako su dodatno osiromašili kućne budžete građana Zrenjanina”.

Koalicija “Zrenjanin protiv nasilja – Biramo Zrenjanin” danas je na mestu na kojoj SNS vlast neuspešno gradi novi parking održala performans i ukazala na nesposobnost čelnika grada da reše bilo koji problem.

Predstavnici ove koalicije presekli su vrpcu i tako poručili naprednjacima da će nova vlast, sastavljena od opozicionih stranaka, koju će građani izabrati na izborima 2. juna, završiti sve što oni, zbog svoje nesposobnosti, nisu uradili proteklih 12 godina.

Koalicija „Zrenjanin protiv nasilja-Biramo Zrenjanina“ nastupa pod rednim brojem 5 na izborima za odbornike Skupštine grada Zrenjanina i čine je Demokratske stranke, Zajedno za Zrenjanin, Zeleno-levog fronta, Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani, Narodnog pokreta Srbije- Miroslav Aleksić, Novog lica Srbije i Srbije centar-Zdravko Ponoš.