U Narodnom pozorištu „Toša Jovanović“ dodeljene su plakete laureatima akcije lista „Zrenjanin“, izbor ličnosti i sportista 2023. godine.

List Zrenjanin je i ove godine uručio plakete laureatima akcije lista ,,Zrenjanin’’ izbor ličnosti i sportista 2023. godine. Čitaoci ovog nedeljnika su još jednom pokazali da umeju da cene zalaganje pojedinaca koji su zadužili grad i region tokom protekle godine. Prisutnima se obratio direktor i glavni i odgovorni urednik lista Zrenjanin Dalibor Bubnjević.

Kao i prethodnih godina, čitaoci su birali ličnosti u osam oblasti – politika, privreda, poljoprivreda, mediji, kultura, prosveta, medicina i humanitarni rad. U oblasti medija prvo mesto zauzela je novinarka dopisništva RTV-a u Zrenjaninu Tanja Krunić, drugo mesto novinarka i vlasnica IP Media 023 Maja Pandurov dok je treće mesto zauzeo novinar Tivadar Borbelj.

Glasanje za najbolje sportiste, ekipe i trenere list Zrenjanin organizovao je 68. put, čitaoci su osamnaestu godinu zaredom birali najbolje. Glasalo se za one koji su imali zapažene rezultate u 2023. godini u sedam kategorija.