Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je prilikom dočeka pripadnika Žandarmerije Miloša Jevremovića koji je danas izašao iz Urgentnog centra gde mu je pružena zdravstvena nega nakon što je teško povređen u terorističkom napadu, 29. juna, ispred izraelske ambasade, da je herojskim činom ovog žandarma srpska policija pokazala da država u punoj meri može na nju da računa. 

„Žandarmerija je pokazala, kao i naše ministarstvo i policija, da država u punoj meri može da računa na naše kapacitete, kao i da je, što se pokazalo ovom prilikom, Žandarmerija dobro obučena, istakao je ministar Dačić.

Povređeni žandarm Miloš Jevremović se svima zahvalio na podršci, posebno kolegama, porodici, ministru Dačiću i predsedniku Aleksandru Vučiću koji su ga obišli dok je bio u bolnici.

Ministar Dačić uručio je Jevremoviću plaketu za izuzetnu hrabrost i posvećenost policijskom poslu i još jednom se zahvalio lekarima u Urgentnom centru koji su lečili povređenog pripadnika Žandarmerije.

Ovom prilikom, ministar je obišao i 36 remontovanih vozila dodelјenih  Žandarmeriji,  a koja su im neophodna za svakodnevni rad.