Na današnjoj KZN upoznata je javnost sa programom Srpske radikalne stranke u vezi sa razvojem privrede Beograda

0
113

Član Izbornog štaba Srpske radikalne stranke, Zdravko Topalović, na današnjoj konferenciji za novinare upoznao je javnost sa programom Srpske radikalne stranke u vezi sa razvojem privrede Beograda.

Zdravko Topalović  je naglasio u obraćanju novinarima da  „Beograd, kao i sve metropole, treba da bude glavni pokretač razvoja privrede države. Privreda Beograda, kao i cele Srbije, sistematski se razara poslednjih 27 godina kako od strane inostranog faktora tako i od strane domaćih korumpiranih političara koji su do sada bili na vlasti, rekao je Topalović i dodao.

Topalović se osvrnuo i na stanje u beogradskom metalskom sektoru koji je prema njegovim rečima uništen. Ceo beogradski metalski basen – fabrike Lola, IMT, IMR, IKL, Zmaj zapošljavale  su više desetina hiljada radnika i isto toliko kooperanata.

Zdravko Topalović se na kraju zapitao zašto podsticajne mere aktuelna beogradska vlast nije pomenula ranije i zašto to ranije nije funkcionisalo onako kako je trebalo da funkcioniše. “Oni su se toga setili pred beogradske izbore dok Srpska radikalna stranka o tim problemima podseća konstantno javnost već godinama –zaključio je Topalović.

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here