Gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić i dekanka Fakulteta za sport Univerziteta “Union – Nikola Tesla” iz Beograda prof. dr Ivanka Gajić potpisali su protokol o saradnji između Grada Zrenjanina i tog fakulteta

0
319

Gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić i dekanka Fakulteta za sport Univerziteta “Union – Nikola Tesla” iz Beograda prof. dr Ivanka Gajić potpisali su protokol o saradnji između Grada Zrenjanina i tog fakulteta.

 U cilju razvoja sporta u našem gradu kroz obrazovne institucije i primenu stručnih znanja u radu sportskih klubova potpisana su dva značajna dokumenta danas u Gradskoj kući. U pitanju su protokol o saradnji između Grada Zrenjanina i Fakulteta za sport Univerziteta ,,Union-Nikola Tesla’’ iz Beograda kao i protokol o saradnji između pomenutog  Fakulteta i Rukometnog kluba ,,Proleter’’. O značaju potpisanih ugovora govorila je Ivanka Gajić, dekan Fakulteta za sport.

Dragan Božjak, predsednik Rukometnog kluba ,,Proleter’’ istakao je glavni cilj potpisivanja protokola koji se ogleda u tome da se pomenuti klub ponovo vrati na staze nekadašnjih velikih uspeha.

 U sklopu gostovanja predstavnika Fakulteta za sport održano je i stručno predavanje na temu strategije razvoja sporta i sportskih klubova i saveza. Prisutnim predstavnicima RK “Proleter”, Sportskog saveza grada Zrenjanina i Grada Zrenjanina predavanje je održao doc. dr Dragan Atanasov.

 

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here