Privredni sajam pod nazivom ZRBIZNET biće održan od 20. Do 22. Septembra u hali Medison.

0
125

Privredni sajam pod nazivom ZRBIZNET, ove godine očekuje učešće još većeg broja kompanija, a biće održan od 20. Do 22. Septembra u hali Medison.

ZRBIZ NET, privredni sajam koji će ove godine biti održan u periodu od 20. do 22. septembra u hali Medison. Privlačenje izlagača iz zemlje i inostranstva, njihovo povezivanje, kao i sagledavanje mogućnosti saradnje, glavni je cilj ovog sajma. I ove godine, ova privredna manifestacija održava se u organizacijji Unije poslodavaca Srbije, poslodavci Zrenjanina, a pod pokroviteljstvom grada Zrenjanina.

Prošle godine ova manifestacija okupila je preko 100 učesnika, a baš kao i prošle, tako i ove, kompanije će imati prilike da se predstave, upoznaju i povežu sa drugim kompanijama, da se upoznaju sa institucijama koje pružaju podršku poslovanju, kao i da se edukuju u raznim oblastima. Prošlogodišnji sajam poneo je krucijalnu poruku, a to je da je srpska ekonomija stabilna, a privredni razvoj kontinuiran.  Ove godine, privredni sajam ZRBIZNET nosiće slogan POKRENI SE!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here