Na izletištu Tisa uskoro nova talpa

0
158

Predstavnici gradske stambene agencije i lokalne samouprave , posetili su kupalište na Tisi, gde su u toku radovi na postavljanju nove talpe i tom prilikom su razgovarali sa novinarima o planovima za dalje širenje i uređenje ovog izletišta.

Posle određenih investija  i radova na Peskari , realizacija projekta i uređenja   kupališta na Tisi , i  talpe u reci , koje su bile u izuzetno lošem stanju i predstavljale potencijalnu opasnost za posetioce, privode se kraju. Nova moderna i atraktivna  talpa sa dečijim bazenom , koja zadovoljava sve propisane uslove i standarde,  samim tim će  ispuniti  očekivanja svih onih koji dolaze na Tisu, a   biće završena za deset do petnaest  dana. O tehničkim detaljima  kao  i  planiranim radovima ,  nešto više rekao je direktor Gradske stambene agencije,  Radiša Dupljanović .

Vrednost ovog projekta i izgradnja objekta , u iznosu od oko 6 milona dinara finansirana  je delom iz sredstava  obezbeđenih od Ministarstva turizma i lokalne samouprave.Dupljanović je  naveo da se nada da će se radovi   koje izvodi Solar pro mont iz Srpske Crnje uspešno  i  na vreme privesti kraju.

Shodno daljoj proceduru u druženju sa novinarima, predstavnici lokalne samouprave izrazili su očekivanja da će nova i moderna talpa ubrzo  biti puštena u rad , kako bi naši sugrađani  mogli da je koriste i da ukoliko vremenske prilike to dozvole na izletištu Tisa bude sve više kupača.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here