Ulemek pozdravlja uključivanje Šešelja u postupak revizije procesa za ubistvo premijera Đinđića

0
468

Bivši pukovnik Srpske dobrovoljačke garde Mihajlo Ulemek je ocenio da državni organi i institucije neće dozvoliti obnovu postupka  protiv Zvezdana Jovanovića i Milorada Ulemeka, ‚‚ jer živimo u državi u kojoj to nije moguće‚‚

Predsednik Srpske radikalne stranke prof.dr Vojislav Šešelj je pre par nedelja obišao u Zabeli Milorada Ulemeka Legiju i Zvezdana Jovanovića. On je od njih dobio ovlašćenje da sa svojim pravnim timom pokrene postupak revizije sudskog postupka za atentat na premijera Zorana Đinđića, a u kojem su Ulemek i Jovanović osuđeni na maksimalne zatvorske kazne od 40 godina zatvora. Kakva su očekivanja od eventualnog ponovljenog suđenja Ulemeku i Jovanoviću, pitali smo pukovnika Srpske dobrovoljačke garde Mihajla Ulemeka.

Predsednik Srpske radikalne stranke prof.dr Vojislav Šešelj posle posete Ulemeku I Jovanoviću  izjavio je  da ‘’pravni tim Jovanovića I Ulemeka ima jake argument za obnovu procesa.’’ Prof.dr Vojislav Šešelj  je naveo pored ostalog, da je Zvezdan Jovanović ‘’saslušavan pod batinama i da ništa nije priznao, već da je tek posle pretnji da će mu likvidirati porodicu pristao da potpiše sve što je lično izdiktirao general Rodoljub Milović”.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here