Ponuda stovarišta Bomist

0
603

Doo Bomist, pored bogatog asortimana građevinskog materijala po izuzetno povoljnim cenama, od nedavno , prvi i jedini u našem gradu poseduje digitalnu vagu, kojom će precizno meriti šljunak i pesak po toni.

Stovarište Bomist u okviru svog prodajnog prostora u ulici Žarka Zrenjanina br.29  svojim kupcima pored velikog izbora grubog građevinskog materijala, poput, betonskog gvožđa, peska, šljunka, cementa, armatura i armaturnih mreža, I tong blokova, cigli, crepa, ogrevnog drveta  i još mnogo toga, nudi i kompletan materijal neophodan za molerske, kako unutrašnje, tako i spoljašnje radove, uljane i nitro boje, lakove, unutrašnje i spoljašnje disperzije i poludisperzije, šrafofsku robu , i sve to po izuzetno povoljnim cenama. Od nedavno, na novoj lokaciji u ulici Železničkoj BB nalazi se novi objekat DOO Bomista, a šta je to novina u ponudi ove građevinske kuće, nešto više reći će nam vlasnik Mićo Stanić .,

DOO Bomist pored osnovne ponude, takođe vrši i usluge građevinskom mehanizacijom kao i usluge transporta u drumskom saobraćaju. Za svu kupljenu robu na stovarištu ovog preduzeća postoji mogućnost, utovara, prevoza, i istovara na željenoj adresi. Sva kupljena roba može se platiti svim vrstama platnih kartica, čekovima građana, gotovinom, a radno vreme stovarišta u ulici Žarka Zrenjanina br.29 je radnim danima od 7 i 30 do 16 časova i subotom od 7 i 30 do 14h. Sve potrebne informacije mogu se dobiti i putem broja telefona 510 170 i  510 284.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here