U knjižari Novosti možete pronaći veliki izbor rančeva za predškolce, osnovce i srednjoškolce

0
113

U knjižari Novosti možete pronaći veliki izbor rančeva za predškolce, osnovce i srednjoškolce kao i veliki izbor torbi na jedno rame

U susret novoj školskoj godini, knjižara Novosti je pripremila za sve đake veliki izbor školskog pribora. U najbolje opremljenoj knjižari u gradu možete pronaći sveske, pernice, atlase, rečnike kao i udžbenike svih izdavačkih kuća. Širok asortiman obradovaće predškolce, osnovce i srednjoškolce koji se pripremaju za početak nove školske godine. Ponudu knjižare predstavila je vlasnica Vera Milojević.

Plaćanje za kupljenu robu možete izvršiti na više načina. Ukoliko plaćate gotovinom, očekuje vas popust od 10%. Za one koji više vole odloženo plaćanje postoji mogućnost plaćanja robe čekovima građana na više mesečnih rata, kao i administrativnom zabranom, takođe na više mesečnih rata. Ukoliko želite da se lično uverite u asortiman i kvalitet robe, posetite knjižaru Novosti na Žitnom trgu broj 6, a to možete uraditi svakog radnog dana i subotom od 8 do 20 h kao i nedeljom od 8 do 14h.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here