Anketa muško ženska prijateljstva

0
163

O tome da li postoje muško – ženska prijateljstva lome se koplja i danas u 21. veku, kao i stotinama godina unazad, a da li zrenjaninci smatraju da muškarci i žene mogu biti ” samo” prijatelji pogledajte u anketi.

Vekovima unazad , u Univerzumu, postojalo je,  pa  tako  i danas se  postavlja  večito pitanje i večita dilema, da li je moguće prijateljstvo  između muškarca i žene. Razne kulture, verovanja , običaji i mitovi, kao i  mišljenje stručnjaka i psihologa nije uspelo da odgonetne da li u prijateljstvo žene i muškarca zaista sem “čistog” prijateljstva , ne postoji ni iskrica ” one ” ljubavi ili je ona samo bezazlena duboko  drugarska  . Ostvariti prijateljstvo je spoljašnji izraz potrebe da ostvarimo unutrašnji mir. Život nam postavlja razne izazove i zahteva od nas stalnu budnosti opreznost, što nas dovodi u stanje iscrpljenosti i umora. Tada , po prirodi stvari , težimo da se odmorimo , a najčešći način da se oslobodimo stresa i udahnemo malo vazduha je, da u prijatelju nađemo slušaoca i savetnika, ali i kritičara. Na pitanje da li veruju u prijateljstva između muškarca i žene gledajte šta su zrenjaninci odgovorili .

Iskusta iz svakodnevnog života naizgled pokazuju da su  retki ljudi koji nisu doživeli razočarenje u neku od svojih prijateljskih veza .  Da li zbog čvrstog  stava  i ubeđenja da je prijateljstvo neprolazna vrednost koju ništa ne može poništiti, ili je u životu sve relativno, ostaje da sagledamo.   Na kraju da rezimiramo i malo se našalimo,  ako je muškarac s Marsa , a žena s Venere, prijateljstva među njima ne mogu da postoje, ili mogu,  prosudite sami.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here