U knjižari Novosti možete pronaći najveći izbor školskih torbi, rančeva i školskog pribora, pernica, atlasa, rečnika, kao i udžbenika svih izdavačkih kuća.

U knjižari Novosti možete pronaći kancelarijski materijal, školski pribor i opremu, sve vrste tapeta i samolepljivih folija, vitraž papira, biciklove, bazene, putne i poslovne torbe, kofere, igračke i još mnogo toga po izuzetno povoljnim cenama. Najnovija ponuda najbolje opremljene knjižare u gradu, koju je predstavila vlasnica Vera Milojević, obradovaće sve predškolce, osnovce i srednjoškolce koji se pripremaju za početak nove školske godine.

U knjižari Novosti sigurno ćete pronaći nešto za vas, a plaćanje za kupljenu robu možete izvršiti na više načina. Ukoliko plaćate gotovinom, očekuje vas popust od 10%. Za one koji više vole odloženo plaćanje postoji mogućnost plaćanja robe čekovima građana na više mesečnih rata, kao i administrativnom zabranom, takođe na više mesečnih rata i putem katica. Ukoliko želite da se lično uverite u asortiman i kvalitet robe, posetite knjižaru Novosti na Žitnom trgu broj 4, a to možete uraditi svakog radnog dana i subotom od 7:30 do 20 h kao i nedeljom od 8 do 14h.  Za sve dodatne informacije možete pozvati broj telefona knjižare 533 438 a možete se informisati i putem fejsbuk profila knjižara Novosti kao i putem online prodavnice.