General Božidar Delić se pridružio javnim ličnostima koje su dale podršku radu KTV televizije

0
163

Pored ostalih javnih  ličnosti koje su dale podršku radu KTV televiziji i ja to želim da uradim,  jer ako u Srbiji ukinemo slobodu govora i slobodu kao takvu , možemo se kao ljudi zapitati i šta je sledeće – rekao je u poruci podrške radu KTV televiziji narodni poslanik Srpske radikalne stranke general Božidar Delić

Narodni poslanik Srpske radikalne stranke general Božidar Delić je rekao u poruci kojom je podržao rad KTV televizije,  da aktuelni režim ‚‚ perfidnim metodama želi da ograniči i ukine rad zrenjaninske televizije‚‚. To građani Srbije moraju da znaju i moraju da podignu svoj glas protiv takvih postupaka‚‚ rekao je između ostalog general  Božidar Delić.

Generalu  Božidaru Deliću je kao časnom i iskusnom oficiru Vojske Srbije ukazana čast da kao prekaljeni ratnik sa prostora Kosova i Metohije drži predavanja i prenosi vojna iskustva mlađim naraštajima oficira koji se školuju na Vojnoj akademiji. Time je ispravljena i nepravda koja časnim oficirima i patriotama učinjena prethodnih godina.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here