Podrška Nikole Aleksića KTV televiziji

0
69

‚‚Cena za iznošenje istine o genocidu i trovanju našeg naroda putem hrane, vazduha i GMO semenima na KTV televiziji došla je veoma brzo na naplatu. Pokušaj gašenja ove televizije je i pokušaj da se uguši  reč istine u Srbiji‚‚  – istakao je u podršci radu KTV televizije predsednik Ekološkog pokreta Novog Sada Nikola Aleksić.

‚‚Aktuelni režim ne može da popravi svoj odraz u ogledalu istine domaće javnosti, a jedini način da to učini je da uguši kritičku reč u Srbiji što se mora sprečiti po svaku cenu‚‚ – naglasio je između ostalog u podršci radu zrenjaninskoj  KTV televiziji, predsednik Ekološkog pokreta iz Novog Sada Nikola Aleksić.

Nikola Aleksić je ove godine osam dana štrajkovao glađu i žeđu ispred doma Narodne skupštine u Beogradu . Kao razlog ovakvog  svog poteza Aleksić je naveo ‚‚sprečavanje izdaje naroda i države od strane režima čiji je predstavnik u nedelju, 24. juna potpisao izdaju i svojim potpisom otuđio Kosovo i Metohiju, neodvojivi deo Srbije i duše svakog pripadnika Srpskog naroda.‚‚

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here