U Gradskoj bašti održana je konferencija za novinare na kojoj su najavljeni 33.Dani piva

0
141

U Gradskoj bašti održana je konferencija za novinare na kojoj su najavljeni 33.Dani piva

Zrenjaninski Dani piva, centralna gradska manifestacija, ove godine će se održati od 27.avgusta do 2.septembra. Tim povodom je u Gradskoj bašti održana konferencija za novinare gde je pomenuti događaj i najavljen od strane gradonačelnika Zrenjanina Čedomira Janjića, PR-a manifestacije Jadranke Janković Nešić kao i izvođača među kojima su se našli Momčilo Bajagić Bajaga, Miroslav Miša Aleksić iz benda Riblja Čorba, Milan Đurđević iz grupe Neverne bebe, kao i direktor Zrenjaninske filharmonije Roman Bugar. Gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić ovom prilikom je izrazio nadu da će naš grad posetiti brojni gosti kako iz zemlje tako i iz inostranstva uz želju da svi rekordi budu oboreni.

Opšte je poznato da Zrenjaninci nemaju posebnih benefita od Dana piva i sličnih manifestacija. Svake godine se na izvođače potroši velika svota novca što i ne nailazi uvek na pozitivnu reakciju naših sugrađana. Gradonačelniku Janjiću lično nije poznato koliko je ove godine odvojeno novca iz budžeta za tu namenu.

 U petak, 31.avgusta, na Trgu slobode očekuje se nastup popularnog benda ,,Bajaga i instruktori’’. Tim povodom se obratio frontmen Momčilo Bajagić Bajaga koji je izrazio zadovoljstvo što će ponovo nastupiti pred zrenjaninskom publikom i to upravo na glavnoj gradskoj manifestaciji na kojoj su, kako kaže, svirali nekoliko puta.

Da je 2018. godina jubileja potvrđuju i izvođači na ovogodišnjim Danima piva pa je tako na konferenciji za novinare najavljeno da će neki od bendova upravo u našem gradu proslaviti jubilej. U pitanju su bendovi Riblja čorba koji ove godine slavi 40 godina postojanja i Neverne bebe koje slave 25 godina svog rada.

Četvrtu godinu za redom programe na Trgu slobode otvoriće Zrenjaninska filharmonija koja svake godine priprema različit repertoar za sve posetioce. Šta se to ove godine očekuje najavio je direktor Roman Bugar.

Manifestacija Dani piva svake godine okuplja veliki broj Zrenjaninaca ali i gostiju iz okolnih mesta i drugih gradova iz Srbije. Ove godine, kao i prethodnih, posetiocima će biti dostupni sadržaji na nekoliko lokacija u gradu koji će biti prilagođeni svim uzrasnim kategorijama.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here