U Maloj sali Kulturnog centra predstavljeni programi u organizaciji Kulturnog centra koji će se realizovati u toku manifestacije Dani piva

0
114

U Maloj sali Kulturnog centra Zrenjanina  održana je konferencija za medije na kojoj su predstavljeni programi u organizaciji Kulturnog centra koji će se realizovati u toku gradske manifestacije Dani piva

 U sklopu manifestacije Dani piva, na tri lokacije u gradu, održaće se programi koje će organizovati Kulturni centar Zrenjanina. U pitanju su programi koji obuhvataju Festival alternativnog zvuka, brojne sadržaje u Gradskoj bašti kao i događaje za najmlađe sugrađane. Na konferenciji koja je održana u Maloj sali Kulturnog centra Zrenjanina događaje je najpre najavio direktor Goran Marinković.

Više informacija o programima izneo je Vladimir Đurić, pomoćnik direktora Kulturnog centra Zrenjanina i rukovodilac programske službe.

Manifestacija Dani piva održaće se u Zrenjaninu od 27.avgusta do 2.septembra i tokom njenog trajanja posetiocima će biti ponuđeni sadržaji iz različitih oblasti na više lokacija u gradu.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here