U knjižari Novosti možete pronaći najveći izbor školskih torbi, rančeva i školskog pribora po najpovoljnijim cenama u gradu

0
111

Sve što vam je potrebnu za školu, fakultet ili vrtić možete pronaći u knjižari Novosti. Veliki izbor školskog pribora, udžbenika, radnih listova, materijala za tehničko obrazovanje, kao i veliki izbor školskih torbi i rančeva nalazi se u širokom asortimanu ove knjižare.

Pored toga u objektima knjižare Novosti možete pronaći tapete za svačiji ukus, kao i veliki izbor vitraž papira, a obavezno ih posetite ukoliko su vam potrebne usluge fotokopiranja. Školska godina je počela a ukoliko još uvek niste nabavili sve što vam je potrebno, posetite najpovoljniju knjižaru u gradu.

 

U knjižari Novosti sigurno ćete pronaći nešto za sebe, a plaćanje za kupljenu robu možete izvršiti na više načina.Ukoliko plaćate gotovinom, očekuje vas popust od 10%. Za one koji više vole odloženo plaćanje postoji mogućnost plaćanja robe čekovima građana na više mesečnih rata, kao i administrativnom zabranom, takođe na više mesečnih rata i putem kartica.

Ukoliko želite da se lično uverite u asortiman i kvalitet robe, posetite knjižaru Novosti na Žitnom trgu broj 6, svakog radnog dana i subotom od 7:30 do 20. Za sve dodatne informacije možete pozvati broj telefona knjižare 533 438 a možete se informisati i putem fejsbuk profila ,,knjižara Novosti’’ kao i putem online prodavnice.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here