Mirović i Mihajlovićeva obišli radove na izgradnji bulevara u Novom Sadu

0
114

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović i potpredsednica vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović obišli su radove na izgradnji Sentandrejskog bulevara u Novom Sadu.

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović I potpredsednica vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović obišli su radove na izgradnji Sentandrejskog bulevara u Novom Sadu. Oni su se tom prilikom saglasili da je reč o veoma značajnom infrastrukturnom projektu koji je “simbol dobre saradnje svih nivoa vlasti”. Predsednik Pokrajinske vlade je naglasio da Pokrajinska I Republička vlada zajedno rade na mnogim projektima u AP Vojvodini, a Sentandrejski bulevar je samo jedan od njih.

Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović naglasila je da su Putevi Srbije finansirali deo ovog projekta, a u protekle tri godine u rehabilitaciju putne infrastrukure na teritoriji AP Vojvodine uloženo je devet milijardi dinara.

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević ocenio je da je reč o jednoj od najvećih investicija na teritoriji grada, a izgradnja bulevara će promeniti sliku Novog Sada i poboljšati život svih građana.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here