Prekon DOO-Saopštenje za javnost vezano za kafileriju u Zrenjaninu

0
307

Povodom određenih informacija o radu kompanije PREKON DOO ZRENJANIN, koja posluje u sistemu IM Matijević, a koje su se u posledne vreme pojavljivale u sredstvima javnog informisanja, ovom prilikom obaveštavamo građane Zrenjanina, kao i celokupnu javnost o sledećem.

Kompaniju „Prekon”, kao i druge kompanije koje posluju u sistemu IM Matijević, odlikuje izuzetno visok stepen društvene odgovornosti, odlična saradnja sa svim lokalnim samoupravama u kojima se kompanija nalazi i svakodnevna briga o dobrobiti svih građana, koje smatramo svojim komšijama.

Mnogobrojne probleme sa kojima smo se svakodnevno susretali prilikom obavljanja svoje, svakako ne najpopularnije ali izuzetno značajne i bitne delatnosti, gledali smo da zadržimo za sebe i nismo želeli time da opterećujemo javnost. Možda smo u tome i pogrešili iz razloga što se u javnosti stvorio pogrešan utisak- da kompaniji „Prekon” i njenim vlasnicima nije stalo do njenih sugrađana, što svakako nije istina.

Već nekoliko godina radimo na tome da se ugradnjom najsavremenije opreme neutrališu svi neprijatni mirisi koji se eventualno mogu osetiti prilikom prerade komfiskata, ali iz administrativnih razloga nismo bili u prilici da sprovedemo svoje zamisli.

Međutim, u poslednjih nekoliko meseci stvari su se promenile. Ovde moramo da naglasimo i izuzetno dobru saradnju sa organima lokalne samouprave, koji su razumeli naš problem, kao i želju i trud da isti što pre rešimo. Konačno su se stekli uslovi za realizaciju svih projekata koji su spremni čekali rešenje administrativnih problema, i sa sigurnošću možemo da potvrdimo da će se u naredna tri meseca rešiti ovaj problem, na taj način što će naša kompanija izvršiti rekonstrukciju celokupnog proizvodnog pogona i svu postojeću opremu zameniti trenutno najsavremenijom opremom koja se može naći, a koja služi svrsi obavljanja naše delatnosti.

Time će, sigurni smo na obostrano zadovoljstvo svih, ovaj problem koji nas sve već godinama tišti, biti rešen.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here