Pogledajte kada i gde će biti održana Moto-Trka „Nagrada Zrenjanina 2018“

0
285

Moto-trka „Nagrada Zrenjanina 2018.“, koja će se za vikend održati u industrijskoj zoni “Jugoistok“, najavljena je na konferenciji za medije u Gradskoj kući.

Zrenjanin će u subotu i nedelju, 15. i 16.septembra biti domaćin svim ljubiteljima dvotočkaša. Reč je o događaju koji organizuju Auto-moto savez Srbije i Auto moto klub „Petrovgrad“ iz Zrenjanina, uz podršku Ministarstva omladine i sporta i Auto-moto saveza osiguranja, a sve pod pokroviteljstvom Grada Zrenjanina. Moto-trku „Nagrada Zrenjanina 2018 u Multimedijalnoj sali Gradske kuće najavili su pomoćnik gradonačelnika Simo Salapura, Božidar Mihailović pomoćnik predsednika Auto-moto saveza Srbije za moto sport, Darko Todorov – Frajta, jedan od najpoznatijih zrenjaninskih i srpskih motorista, i predsednik Auto moto kluba „Petrovgrad“ Dragan Gudžev. Govoreći o stazi koja se nalazi u industrijskoj zoni ,,Jugoistok’’, pomoćnik predsednika Auto-moto Saveza Srbije za moto sport Božidar Mihajlović je istakao zbog čega je staza na pomenutoj lokaciji pogodna za ovakav vid takmičenja.

,,Nagrada Zrenjanina 2018.’’ je ujedno i poslednje takmičenje u ovoj godini a među takmičarima naći će se i članovi AMK „Petrovgrad“, i to Nikola Krezić, Darko Prokin, Ivan Kulić, Dragan Prokin i Srđan Ostojić.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here