Igor Mirović najavio izgradnju prve industrijske zone u Somboru

0
271

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović obišao je fabriku “Guma-S” u Somboru koja posluje u okviru slovenačke kompanije “Siliko” i tom prilikom je najavio izgradnju prve industrijske zone u ovom gradu.

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović obišao je fabriku „Guma-S“ u Somboru, koja posluje u okviru slovenačke kompanije “Siliko”. Predsednik Igor Mirović je nakon obilaska pogona, naglasio da je ovo početak jedne zdrave privredne priče, jer se na mestu napuštenog objekta firme “Boreli” sada nalazi pogon “Silike”, kompanije koja je spremna da uloži dodatna sredstva za proširenje postojećih proizvodnih kapaciteta.

Vlasnik Kompanije  “Siliko”, Janez Koprivec je istakao da je zadovoljan poslovnim ambijentom u AP Vojvodini. On je naglasio da je plan slovenačke kompanije da u narednih godinu dana poveća broj zaposlenih na 200 u toj fabrici.
Fabrika “Guma-s” pogon je slovenačke kompanije “Siliko” i bavi se proizvodnjom delova od gume i silikona za potrebe autoindustrije i za proizvođače bele tehnike.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here